Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci 5. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi. Želimo jim uspešen delovni teden.

Ponedeljek je za učenci. Menda so zvečer “popadali” v posteljo in zaspali kot polhi … Toplo vreme, sonce in telesne aktivnosti naredijo svoje. Vsi so zdravi in veseli. Nekaj fotografij objavljamo tudi v fotogaleriji. Torkov pustni večer pri učencih in učiteljicah ni pustil posledic, saj so v sredo dopoldne opravili dooooolg pohod, kolesarili in izdelovali pisanice.  Menda pa bo najbolj zanimivo v četrtek, ko si bodo sami pripravili hrano. Upamo, da bodo nekaj pridobljenega znanja prenesli tudi v domačo kuhinjo. Pa še res je. Vredno bi bilo četrtkovo izkušnjo prenesti na jedilnik. Ričet, klobasa, belokranjska pogača … vse pripravljeno z rokami petošolcev in petošolk. Poleg kuhanja se v četrtek veliko dogaja. Film iz naravnih materialov, izdelovanje zapestnic, streljanje z lokom in še kaj bi bilo za povedati. To pa bodo učenci prihranili za petkovo popoldne, ko se bodo vrnili domov.

Učenci 5. razreda so se ob 13.15 odpeljali iz Radencev. Računajo na dve uri vožnje do Šentvida, če bodo razmere na cesti optimalne.


 

(Skupno 691 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.