Fotografije 22-23

Šolsko leto 2022/23


Podatki in slike na spletni strani so izključna last šole ali avtorjev. Slik in drugega gradiva ni dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja avtorjev oziroma šole.

V okviru projekta Naša mala knjižica, nas je (1.B) v torek, 8. 11., obiskala pisateljica Biljana S. Crvenkovska, avtorica knjige Nevidna hiša. Pisateljica je otrokom prebrala knjigo in se pogovorila o vsebini knjige. Sledila je delavnica, ki je trajala 45 minut. Lepo smo se imeli, uživali in ustvarjali. Foto: Danijela D.

Obiskali smo Muzej pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu. Spoznali smo zgodovino pošiljanja sporočil in izdelali ter preizkusili telegraf. Foto: Simon K.

Obiskali so nas otroci vrtca Sapramiška. Skupaj s prvošolci so se zabavali v naši gozdni šoli. Foto: Nina Š.

Danes smo obiskali tehnološki zavod 404 in imeli pri njih tri delavnice s področja trajnostnega razvoja in čiste energije. Foto: Simon K.

Tekmovanje v jesenskem krosu ljubljanskih osnovnošolk in osnovnošolcev, Tivoli 12.10.2022 Foto: Jasmina Z.

Šola v naravi za 8. razred v CŠOD Peca na Koroškem 2022 (Foto: Simon K., Taja B. in Tadej G.)

Izkoristili smo lepo vreme in jo mahnili na Veliko planino (8. in 9. razred), ter na Planino nad Vrhniko (6. in 7. razred). V dolini pa megla.... Foto: Simon K. in Damjana S.

Športni dan Gremo v kolo park - Rajd park Fužine za 4. razred. Foto: Jasmina Z.

Športni dan - GIBALNA ABECEDA, za učence od 1. do 3. razreda. (28. 9. 2022) Foto: Peter, Urša, Jasmina

Učenci 8. razredov so se podučili o osnovah robotike in se tudi sami preizkusili v sestavljanju in programiranju robota, ki mora čim hitreje sam slediti črti. Na koncu je sledila tudi tekma ekip. Foto: Simon K.

V petek, 23. 9., smo skočili na Toško Čelo. Super vreme, lepa pot in dobri flancati. Uživali smo. 3.a in b razred (Foto: Urša M.)

Foto: Nik Rovan, Božo Starašinič in Peter Benedetič

(Skupno 3.234 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI