Skoči na glavno vsebino
Select Page

Pričetek pouka bo v sredo, 1. septembra 2021. Učenci od 2. do 9. razreda bodo prvi šolski dan pričeli s poukom ob 8.20. V šolo naj pridejo le zdravi učenci. Učenci naj imajo s seboj copate in pripomočke za pouk po urniku, ki bo objavljen na šolski spletni strani v ponedeljek, 30. avgusta.
Učenci se bodo preobuvali pred učilnicami in garderob ne bodo uporabljali. Jutranje varstvo, podaljšano bivanje in popoldansko varstvo bodo potekali po enakem razporedu kot v preteklem šolskem letu. Prevozi bodo potekali po enakem razporedu kot ob zaključku šolskega leta 2020/2021. Učenci, ki se bodo vozili s šolskim prevozom, bodo morali uporabljati zaščitno masko. Starši, ki bodo pripeljali otroke v šolo, bodo te lahko pospremili do šolske stavbe. 
Za prijavljene učence bomo pripravili zajtrk, malico, kosilo in popoldansko malico. Učenci od 1. do 3. razreda bodo delovne zvezke prejeli prvi šolski dan v šoli, ostali učenci pa bodo isti dan prejeli učbenike. Uporaba zaščitnih mask bo za vse učence obvezna v skupnih prostorih, za učence od 6. do 9. razreda pa tudi v učilnicah.


 

(Skupno 1.088 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.