Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani učenci in starši,

prvi teden izjemnih razmer bo za nami. Preko noči smo morali  spremeniti navade, način dela in se soočiti z novimi izziv. Tudi z najtežjimi, tudi s preživetjem.  Medsebojna solidarnost in pomoč sta v teh dneh zelo pomembni. Zaenkrat lahko, skupaj z Mestno občino Ljubljana, pomoči potrebnim pomagamo pri varstvu otrok, če starši opravljajo poklice, ki so nujno potrebni za delovanje države. Mestna občina Ljubljana omogoča tudi razdeljevanje hrane družinam v stiski. Na šoli imamo  na voljo še nekaj tabličnih računalnikov za delo učencev doma. Pokličite 031 864 357, če potrebujete.

Spoštovani starši. Zanima nas, kako občutite in vidite delo učencev na domu. Vemo, da je sedaj šolsko delo v veliki meri odvisno tudi od vas. Od vaše spodbude, časa, možnosti in še česa. Učitelji se trudijo, pripravljajo gradiva in se tudi sami srečujejo z novimi izzivi. Nekateri učenci in starši ste z učitelji bolj ali manj povezani preko elektronske pošte ali kako drugače. Sporočajte prosim učiteljem, kako gre učencem, je morda gradiv preveč, premalo, so ta razumljiva? Elektronski naslovi učiteljev so objavljeni na spletni strani   http://www.osfrslj.si/solske-spletne-strani/      Vašega odziva bom vesel tudi sam.

Učenci in učenke. Upam, da se kmalu vidimo. Veselimo se srečanja z vami.

Božo Starašinič, ravnatelj

 

(Skupno 523 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.