Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: povratek iz šole v naravi je predvidem med 15.00 in 15.30.

Četrtek: dopoldne so se učenci in učiteljice odpravili na pohod do Srnjaka, popoldne pa so preživeli v bližini Vile Šumice. V gozdu za vilo je eden izmed učencev našel srnjačkovo rogovje, kdo je bil to, pa naj bo presenečenje. Dodobra so izpilili Kranjskogorsko himno, in spesnili povsem novo pesem v zahvalo vsem, ki so skrbeli za nas. Učitelj Peter je iz nabranega dračja in vej pripravil piramido, katere pa zaradi močnega vetra, žal niso uspeli zakuriti. Vsem skupaj je bilo super.

Sreda: dopoldne so se učenci in učiteljice odpravili do Kranjske Gore, popoldne pa so imeli malo dežja, a so kljub temu delali mlinčke in nabirali veje za četrtkov taborni ogenj. Pridobljeno znanje so zvečer preverili na kvizu. V fotogaleriji smo objavili nekaj fotografij.

Torek: včeraj so učenci opravili pohod v Kranjsko Goro, iskali “škratov zaklad” in zvečer takoj zaspali.  Danes imajo še zmeraj čudovito vreme, šli so v Krnico, popoldne pa bodo ustvarjali in morda naredili celo sirup iz smrekovih vršičkov. Obljubili so tudi nekaj fotografij.

Ponedeljek: učenci prvega razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi v Kranjsko Goro. Želimo jim prijeten delovni teden.

Za nujne klice dobite učiteljico Majo na telefonski številki 031 – 510 – 869.

(Skupno 385 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.