Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: učenci so se polni prijetnih doživetij ob 13.04 odpeljali iz Radencev in bodo prispeli pred Ljudski dom med 15.00 in 15.30.

Četrtek: v šoli v naravi učenci nadaljujejo z zanimivimi vsebinami. Včeraj in danes so se učenci posvetili vzgajanju paprike, kolesarjenju, mikroskopranju in še vedno uživajo v lepem vremenu. Zvečer pa jih čaka še dramski večer. Teden se hitro zaključuje in nekaj skrivnostnih doživetij bodo učenci prinesli tudi domov. Povratek je predviden v petek, 1. junija 2018, med 15.00 in 15.30. Nekaj fotografij je v fotogaleriji.

Sreda: včeraj zvečer so se učenci še preizkusili v kuharskih veščinah, danes so spoznali jamo Kobiljačo, nekaj spekli na žerjavici, popoldne pa jih čaka spoznavanje okolja, plezanje in topla Kolpa.

Torek: v ponedeljek in v torek so učenci in učenke uživali v vodnih aktivnostih (veslanje na deski, kajakarjenje, plavanje, …), streljali z lokom in spoznavali živalski svet. Vsi so zdravi, učiteljice pa učencev kar ne morejo prehvaliti. Teden je še dolg.

Ponedeljek: učenci 5. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi. Želimo jim prijeten in ustvarjalen teden.

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.