Skoči na glavno vsebino
Select Page
Pozdravljeni, na ZOTKS (Zveza za tehnično kulturo Slovenije) zopet organizirajo super počitniške dejavnosti za radovedne.
Bližajo se prvomajske počitnice, zato so za šolarje spet pripravili nekaj počitniških dejavnosti.Prvomajske delavnice logike bodo za nakodranje možganov, raziskovalni tabor v Trenti pa za ljubitelje narave. 
Seznam počitniških taborov in delavnic sproti dopolnjujemo na naši spletni strani.

PRVOMAJSKE DELAVNICE LOGIKE

za mlajše logike bodo potekale v Ljubljani 30. aprila in 1. maja od 9:00 do 16:00. Primerne so za ljubitelje logike stare od 9 do 12 let. Ukvarjali se bodo z japonskimi miselnimi igrami, si zapletali jezik z lingvističnimi nalogami, vmes pa ne bo manjkalo zabavnih iger in ugank.
PRVOMAJSKI RAZISKOVALNI TABOR V TRENTI
je namenjen vsem, ki jih zanima svet raziskovanja in želijo del prvomajskih počitnic preživeti v družbi različnih gozdnih rastlin in živali, iskati živalske sledi, se družiti s čisto pravim lovcem in še mnogo več. Potekal bo od 27. aprila do 1. maja.

Prijave na tabore in delavnice sprejemamo izključno prek sistema ZOTKiS.

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.