Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenici in učitelji sporočajo:

Petek: žal se danes šola v naravi končuje. Odhod avtobusa z Medvedjega Brda je predviden ob 13.30 in prihod v Šentvid ob 14.30.

Četrtek: po včerajšnji popoldanski peki piškotov in zabavnemu večeru so se danas prebudili v snežno jutro. Dopoldan se bodo natekli na smučeh, popoldne pa bodo izkoristili za snežni orientacijski pohod.

Sreda: danes so se učenci in učitelji prebudili v deževno jutro, a je kmalu pričelo snežiti, zato so čas izkoristili tudi za snežne radosti. Izvedli so delavnice o obnovljivih virih energije in izdelali vodne mlinčke. Včeraj popoldne  so opazovali gozd, spoznavali njegove prebivalce in ga čutili s svojimi čutili!  Na delavnici so se seznanili z vrtenjem Zemlje in njenem kroženju okoli sonca ter čemu ti gibanji botrujeta.

Torek: učenci so se prebudili v čudovit zimski dan. Danes bodo tekli na smučeh, se orientirali v naravi in počeli še kup poučnih in zabavnih stvari.

Ponedeljek: učenci 4. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi in že uživajo v sončnem in zasneženem okolju. Želimo jim prijeten delovni teden. Popoldne in zvečer so učenci uživali v zimski pravljici …

Nekaj fotografij je na voljo v fotogaleriji.

 

 

 

 

 

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.