Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tukaj objavljamo počitniške dejavnosti


  • Poletne počitnice za otroke 2017 v Izobraževalnem centru Telekoma Slovenije
    Ste že prijavili svojega otroka na otroške delavnice?Letošnje poletje je kar 5. leto zapored, ko za vas pripravljamo in organiziramo otroške delavnice. V tem času se je naših delavnic udeležilo že preko 1.300 otrok in mladostnikov. Pridružite se nam tudi letos in prijavite svojega otroka na prenovljene programe Lego WeDo in Mindstorms.Več o programih>>>

  • Zveza prijateljev mladine in Zavod za letovanje in rekreacijo otrok v Ljubljani objavljata katalog počitnic in dejavnosti v času poletnih počitnic.

MZPM pocitnice 2017


  • Prihaja čas za poletne tabore – Zveza za tehnično kulturo SlovenijeV Zotki skupaj z različnimi organizacijami pripravljamo številne poletne aktivnosti za otroke in mlade. Poletni tedni bodo tako v barvah astronomije in logike, fotografije in video produkcije, gradbeništva in geodezije, inovativnih tehnologij in radioamaterstva, raziskovanja narave in še česa.Več na>>>

  • Društvo za kulturo inkluzije v času poletnih počitnic organizira počitniško varstvo za učence, ki obiskujejo šole znotraj Mestne občine Ljubljana.
    MOL je hkrati tudi sofinancer omenjenih aktivnosti. Več informacij najdete v nadaljevanju, o podrobnostih pa na tej povezavi.
    Za dodatna pojasnilaje pokličite na 031 489 856 (Tina Verbič).

  • Posredujemo ponudbo Mladinskega zdravilišča in letovišča Rdečega križa Slovenije Debeli rtič, ki organizira II. športni tabor v terminu od 31.7.2017 do 7.8.2017.
    Tabor je namenjen vsem otrokom od 7. do 15. leta starosti, ki si želijo veliko zabave, športnih aktivnosti, nepozabnih doživetij z najboljšim pedagoškim timom in znanimi športniki. Prilagamo ponudbo s programom tabora. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do 18.06.2017!INFORMACIJE IN REZERVACIJE:T: (+ 386 (0) 5 909 72 11) v dopoldanskem času in ( + 386 (0) 51 393 903), E: debeli-rtic.mzl@mzl-rks.si
    Ponudba>>>

  • Zavod MISSS – Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije vabi na delavniceDelavnice  so namenjene predvsem učencem od 1. – 6. razreda in so brezplačne. Prijave na delavnice  že sprejemamo, število mest pa je omejeno.
    vabijo tudi na 1. rojstni dan dnevnega centra, ki bo 25.5.2017 na ploščadi pred dnevnim centrom, na Kunaverjevi 2. Dogajanje bo pestro.

 

 

 

 

 

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.