Petek: Včerajšnji dan so učenci zaključili z zabavno-umetniškim programom Pokaži, kaj znaš in s plesom. V petek dopodne plavajo v bazenu na Ptuju, od koder se ob 14. uri  odpeljejo proti Ljubljani. Prihod je predviden do 16. ure.

Četrtek: V sredo dopoldne so učenci raziskovali na Ptujskem polju in odkolesarili do baročnega dvorca Dornava. Po kosilu je ena skupina plezala, druga pa proučevala življenje na travniku. V vmesnem času so natrenirali odbojko, nogomet in namizni tenis. Da se imajo lepo, sporočata učiteljici in učenci ter pošiljajo pozdravček iz Spuhlje.

Sreda: Včerajšnji dan je bil namenjen lokostrelstvu, predvsem pa raziskovanju. Dodajamo še nekaj fotofrafij v fotogalerijo.

Torek: Učenci in učiteljici zavzeto izpolnjujeno zadani program. Imajo čudovito vreme in super pogoje. Nekaj fotografij so nam poslali in jih objavljamo v fotogaleriji.

Ponedeljek: Učenci 7. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi. Spotoma so se ustavili na Ptuju in si gledali grajsko zbirko. Obljubili so tudi, da nam pošljejo kakšno fotografijo.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI