Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: Včerajšnji dan so učenci zaključili z zabavno-umetniškim programom Pokaži, kaj znaš in s plesom. V petek dopodne plavajo v bazenu na Ptuju, od koder se ob 14. uri  odpeljejo proti Ljubljani. Prihod je predviden do 16. ure.

Četrtek: V sredo dopoldne so učenci raziskovali na Ptujskem polju in odkolesarili do baročnega dvorca Dornava. Po kosilu je ena skupina plezala, druga pa proučevala življenje na travniku. V vmesnem času so natrenirali odbojko, nogomet in namizni tenis. Da se imajo lepo, sporočata učiteljici in učenci ter pošiljajo pozdravček iz Spuhlje.

Sreda: Včerajšnji dan je bil namenjen lokostrelstvu, predvsem pa raziskovanju. Dodajamo še nekaj fotofrafij v fotogalerijo.

Torek: Učenci in učiteljici zavzeto izpolnjujeno zadani program. Imajo čudovito vreme in super pogoje. Nekaj fotografij so nam poslali in jih objavljamo v fotogaleriji.

Ponedeljek: Učenci 7. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi. Spotoma so se ustavili na Ptuju in si gledali grajsko zbirko. Obljubili so tudi, da nam pošljejo kakšno fotografijo.

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.