Skoči na glavno vsebino
Select Page

Vabljeni na odprtje mednarodnega dogodka – Znanstivala 2017 – tradicionalnega festivala, zdaj že devetega, ki ga organizira vseslovenski center znanosti Hiša eksperimentov.
Odprtje se prične v petek, 2. 6. na Prešernovem trgu ob 10. uri.

Znanstival bo odprl župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković.
Pred tem boste doživeli petje himne Hiše eksperimentov. Sledi Znanstveni potpouri naših gostov – šovmenov in šovwomenic.
Obvestili so nas, da sonce zagotovo bo (oddaljeno le dobrih osem svetlobnih minut). V kolikor časovno ne utegnete priti na odprtje Znanstivala, boste zamudili enkraten dogodek. Če pa se to le nekako pripeti, glejte, da ne boste zamudili še vseh ostalih dogodkov, ki se bodo odvijali od 2. do 4. junija po mostovih, trgih in ulicah Ljubljane ter v Hiši eksperimentov – našem nano centru znanosti po velikosti, a mega centru po originalnosti.

Ne pozabite si ogledati tudi Feniksperiment v Mestni hiši, pa Vrt eksperimentov, pa Drzne eksperimente, pa večerne ZnaČAJe znanosti, pa doživetje na Prešercu v soboto, pa večerna predavanja, pa gasilce, pa …, pa …, papa…

Miha Kos ali Vesna Pajić, tel 01 300 6888, @: info@he.si

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.