Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: Včerajšnje dogajanje v šoli v naravi je moč videti v fotogaleriji (rafting, ribolov …), večer pa so učenci zaključili z discom. Danes je predviden prihod ob 15.30.

Četrtek: Včerajšnje popoldne je bilo vodno. Ene skupina se oblekla za rafting in preživela popoldne na vodi (vendar žal nimamo slikic, ker si učiteljica ni upala vzeti telefona na vodo…), druga skupina pa je lovila ribe. Danes bodo zamenjali vloge. Vsega nam ne povejo, ker nekaj skrivnosti še čuvajo za čas, ko bodo prišli domov. Vsi so zdravi in pozdravljajo domače.

Sreda: včerajšnje popoldne je bilo namenjeno “po sledeh jelena in košute, medveda, žabe, lubadarja in bikca” pa še plavanju… Več v fotogaleriji.

Torek: Učitelji sporočajo, da gre vse po načtrtih. Plavalne skupine so sestavljene, učenci so se v ponedeljek veliko igrali in sonček jih je cel dan spremljal. Vsi so super in zdravi ter v torek zjutraj opravljajo pohod v sončnem vremenu. V fotogaleriji je že nekaj fotografij.

Ponedeljek: Učenci 2. razreda so ob predvideni uri prispeli v šolo v naravi. Imeli bodo lepo vreme in lepo se bodo imeli. Ko nam bodo poslali kakšno sličico pa jo bomo objavlili v fotogaleriji.

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.