Petek: Prihod v Ljubljano je predviden okrog 16. ure.

Četrtek:  Na Voglu so idealne smučarske razmere. Učenci lepo smučajo. Popoldne so ponovili sredin program (orientacija …), le da sta se skupini učencev zamenjali. Po večerji je bil zaključni večer s prestavitvijo pripravljenih točk in z družabnimi igrami.
Sreda: smučarski dan je minil v idealnih vremenskih razmerah. Po kosilu so imeli učenci na programu orientacijo in kartografijo. Najprej so spoznavali teorijo, nato pa so se še preizkusili v praktičnem delu orientacije v okolici doma. V skupinah so s pomočjo kompasov in zemljevidov opravili zanimivo učno pot. Zvečer so si ogledali film Ledene steze.

Torek: učenci in učenke so pričeli dan z jutranjo gimnastiko. Smučali so v hladnem in delno oblačnem vremenu (-7 C). Uspelo jim je narediti nekaj slik na smučišču. Ker v dolini ni sneg, niso opravili predvidenega teka na smučeh, zato pa so se razdelili v dve skupini. Ena si je  ogledala okolico Bohinjskega jezera, druga pa se je seznanila z geografskimi značilnostmi Bohinja. Po večerji so se spoznali s kačo (ameriški gož). Za mnoge je bila to kar zanimiva izkušnja. V večerni animaciji so imeli učenci in učenke predavanje o astronomiji in nato še zunaj prenesli teorijo v prakso.

Ponedeljek: učenci so bo 9.30 uspešno prispeli v šolo v naravi. Želimo jim prijeten teden.

Odhod učencev 6. razreda v šolo v naravi bo v ponedeljek, 18. januarja 2016, ob 8. uri. Učenci se pred šolo zberejo ob 7.45.

 

 

 

 

 

 

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI