Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: Učenci se vračajo domov predvodoma ob 16. uri.

Četrtek: Učenci imajo srečo z vremenom. Zbudili so se v krasen sončen dan brez oblačka. Izvedli so naravoslovni dan, čutili so okolje in opazovali travnik. Po gozdni poti so odšli do Jasne prečkali Pišnico, postavljali skulpture iz kamna in se imeli lepo. V fotogaleriji je nekaj utrinkov preteklih dni.

Sreda: Učenci so pričeli dan z jutranjim razgibavanjem za dober začetek dneva. Po zajtrku so odšli proti Vršiču in se spotoma  ustavili pri Ruski kapelici, ki je zgrajena  v spomin ruskim vojakom, ki jih je zasul snežni plaz med gradnjo ceste čez prelaz. Ogledali so si visokogorski svet in ga tudi dobro občutili. Ob ognju so se pomerili v planinskem kvizu in zapeli:

Kako hitro je konec dneva!
To pa tako hitro mine!
Dan je prekratek!
Lep pozdrav od nas vseh😊

Torek:  Iz Kranjske Gore sporočajo, da so se učenci  zbudili v prekrasno jutro. Po zajtrku so se odpravili proti Kranjski Gori, kjer so sredi smučišča izvedeli vse o pravem travniku, veliko tudi o pašniku, imeli pa so tudi stalno spremstvo krav in konjev.  Peljali so se s konjsko vprego. Cel dan so preživeli zunaj, ploha jih je v notranje prostore pregnala le med obiskom tete Pehte. Bozali so paglavce in s Pehto zapeli nekaj pesmic.

Ponedeljek: Učenci 2. razreda so ob 10. 30 uspešno prispeli v šolo  v naravi v Kranjsko Goro. Že prvi dan so osvojili Krnico in spoznavali življenje na mravljišče. Uživali so mir v objemu Prisojnika, Razorja in Škrlatice. Priklonili so se spominu na planince, ki so v gorah izgubili življenje. Nekaj fotografij je v fotogaleriji.


 

 

 

 

 

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.