Četrtek, 19.3. 2015

Preživeli smo lep sončen dan na kolesih in se naučili izdelovati belokranjsko pisanico. Preizkusili smo se v orientaciji in zgubili strah pred pajki. Večer smo preživeli ob ognju. Pekli smo hrenovke, kruh in jabolka. Jutri prihajamo domov. Od tu bomo krenili okoli 13.30. Se kmalu vidimo.

 


 

Sreda, 18. 3. 2015

Danes smo se po zajtrku odpravili na pohod. Ogledali smo si jamo Kobiljačo in v njeni bližini zakurili ogenj. Za malico smo si spekli hrenovke in kruh. Popoldan smo kolesarili, pekli pogačo in delali vozle. Po večernih aktivnostih jo bomo mahnili v postelje.


Torek, 17. 3. 2015

Za nami je še en prijeten dan. Uživamo.

Dopoldan je minil ob Kolpi in raziskovanju vodnega življa v njej. Pregledovanje ulova pod stereo lupami in nabiranje znanja o vodnih živalih nas je zaposlilo vse do kosila. Nekateri so se urili v plezanju po plezalni steni in si izboljševali rekorde preplezane strmine z večkratnim vzpenjanjem.  Igrišče je tako ali tako ves čas naše. Zdajle pa se bomo ukvarjali še s plazilci in pajki. Do jutri nasvidenje.


Ponedeljek, 16. 3. 2015

Dan smo preživeli v naravi. Ogledali smo si Radenski kal in Radenske stene. Pogled na Kolpo je bil veličasten. Uživamo v večernih aktivnostih. Na spanje niti ne pomislimo.

Nekaj utrinkov je že v fotogaleriji: http://osfrslj.splet.arnes.si/galerija/


 

Učenci 5. razreda so bo 10.45 uspešno prispeli v Radence. Želimo jim prijeten teden.

 

 

 

 

 

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI