Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši,
tudi na Osnovni šoli Franca Rozmana Staneta smo se odločili, da se pridružimo nadaljevanju splošne stavke zaposlenih v vzgoji in izobraževanju, da bi izrazili nestrinjanje z neustreznim odnosom Vlade RS do področja vzgoje in izobraževanja ter nesprejemljivo nizkim vrednotenjem dela izobraževalk in izobraževalcev.
Stavka bo potekala v sredo, 14. marca 2018. Na ta dan na šolah, kjer v času prenove gostujemo, ne bomo izvajali vzgojno-izobraževalnega dela (jutranjega varstva, pouka, podaljšanega bivanja, popoldanskega varstva in interesnih dejavnosti), odjavljena bo tudi prehrana.
Za učence, ki jim starši ne morejo zagotoviti varstva v času stavke, bo varstvo organizirala šola. Starši lahko učence pripeljejo v varstvo v Ljudski dom od 6. do 8. ure. Ob 8.05 se bodo učenci z avtobusom odpeljali v Zavod svetega Stanislava, kjer bodo ostali do 15. ure, ko se bodo ponovno odpeljali v Ljudski dom, kjer bodo lahko ostali v varstvu do 17. ure. Poskrbljeno bo za jutranji prevoz do Ljudskega doma (običajna šolska vožnja), iz Ljudskega doma do Zavoda svetega Stanislava (ob 8.05), od Zavoda svetega Stanislava do Ljudskega doma (ob 15.00) ter od Ljudskega doma po običajni trasi šolskega prevoza (ob 15.15).  Za učence, ki bodo prišli v varstvo, bomo pripravili prehrano.

Zavedamo se, da vas bo stavka prizadela. Iskreno se vam opravičujemo za morebitne nevšečnosti in vas prosimo za razumevanje!

Ljubljana, 8. 3. 2018                                                    Stavkovni odbor SVIZ OŠ Franca Rozmana  Staneta

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.