Skoči na glavno vsebino
Select Page

Stran projekta: Mreža – šolski pes

V PRETEKLIH DVEH LETIH JE UČENCE PRVIH RAZREDOV MESEČNO OBISKOVALA VODNICA ALENKA S SVOJO PSIČKO NELI. SKUPAJ SESTAVLJATA TERAPEVTSKI PAR. DELUJETA V OKVIRU DRUŠTVA TAČKE POMAGAČKE.

V LANSKEM LETU PA JE VSAK OD PRVIH ODDELKOV DOBIL SVOJEGA KOSMATEGA PASJEGA OBISKOVALCA.  POLEG NELI, KI JE POSTALA REDNA OBISKOVALKA ENEGA ODDELKA, JE DRUGI ODDELEK DOBIL POSEBNEGA PASJEGA UČITELJA AŠA, KI JE POD VODSTVOM UČITELJICE  TANJE V RAZREDU IZVAJAL IN SODELOVAL PRI POUKU. TUDI UČITELJICA IN AŠ STA TERAPEVTSKI PAR.

ZARADI TEH DRAGOCENIH IZKUŠENJ SMO SE NA ŠOLI ODLOČILI, DA SE PRIKLJUČIMO V MREŽO ŠOL, KI JIH OBISKUJE TERAPEVTSKI KUŽA, V MREŽO ŠOL, KI IZVAJAJO POUK NEKOLIKO DRUGAČE, V MREŽO ŠOLSKI PES.

NA TEM MESTU ŽELIM OBISKOVALCEM ŠOLSKE SPLETNE STRANI – STARŠEM PREDSTAVITI V BESEDI IN SLIKI, KAKO POGUMNI SMO IN KAJ VSE POČNEMO V OKVIRU MREŽE ŠOLSKI PES.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentorica: Tanja Hrkač

 

 

 

 

 

Pes v šoli

Letošnja zima je bila zelo dolga. Zato smo zadnji januarski sončni in čisto spomladanski dan prvi in drugi razredi izkoristili za izvedbo zimskega športnega dne. Z nami se je družil tudi Aš. Ta dan smo uživali v smučanju, sankanju in v zimskih poskočnih vragolijah z...

read more
(Skupno 481 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.