Skoči na glavno vsebino
Select Page

Fotografije 23-24

Šolsko leto 2023/24


Podatki in slike na spletni strani so izključna last šole ali avtorjev. Slik in drugega gradiva ni dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja avtorjev oziroma šole.

(v delu za prihodnje šolsko leto)

 

Za nami je še en uspešen šolski dan, kjer smo spoznavali naša tradicionalna živila in jedi, ki jih uživamo za zajtrk. Naše dejavnosti smo zabeleži v sliki. Foto: učitelji in Anja K.

Obiskali smo podružnico tehniškega muzeja v Polhovem Gradcu, kjer smo se podučili o zgodovini nastanka pošte in telekomunikacij, ter izdelali model telegrafa in se preizkusili v pošiljanju sporočil z Morsejevo abecedo. Foto: Simon K.

1. razred na ljubljanskem maratonu. Odbojka starejše deklice: 2 tekmi, 2 zmagi z 2:0. Orientacijski tek v Mostecu: srečno smo prišle do cilja. Foto: Taja B.

Obiskali smo kolesarski RAJD PARK in pridobivali kolesarske veščine. Foto: Jasmina Z.

Obisk Cankarjevega doma z učenci 4. razredov. Foto: Peter B.

12. oktobra 2023 je potekal Jesenski kros ljubljanskih osnovnih šol. Foto: Jasmina Z.

Obiskali smo tehnološki zavod 404, kjer smo imeli tri delavnice (izdelava LED broške, distribucija električne energije in programiranje vetrnic z microbitom). Foto: Simon K.

KD za učence od 6. do 9. razreda. Učenci so ustvarjali v različnih tehnikah in nastali so čudoviti izdelki. Foto: Damjana S.

Skozi interaktivne dejavnosti in praktične projekte smo raziskovali prihodnost, ki jo prinaša tehnologija. V #Pametnomesto 2034 smo se učili teorije in programiranja, aktivno sodelovali pri oblikovanju konceptov in rešitev za sodobna mesta prihodnosti. Foto: Simon K.

Obiskali smo Fakulteto za elektrotehniko in robotiko. Marsikaj smo izvedeli in se tudi naučili. Sami smo izdelali robota in ga sprogramirali. Na koncu smo se še pomerili v hitrosti vozila. Foto: Simon K.

Športni dan smo 8. in 9. razredi preživeli na Primorskem. Iz Senožeč smo se sprehodili na Vremščico. Foto: Simon K. 6. in 7. razredi pa smo se sprehodili na bližnjo Slivnico. Foto: Damjana S.

Šola v naravi za 2. razred - Seča 2023. Foto: Tanja H.

(Skupno 2.421 obiskov, današnjih obiskov 10)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.