Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na tej strani objavljamo aktualne novice v zvezi z adaptacijo šole.


28. januar 2018

Začasni sedež uprave, tajništva in svetovalne službe

V času adaptacije šole je začasni sedež uprave, tajništva, računovodstva in svetovalne službe v prostorih Zavoda svetega Stanislava, Štula 23. Vstop je skozi glavni vhod stare stavbe.

V tem času smo dosegljivi le na telefonske številke, ki niso prečrtane na šolski spletni strani (mobilne telefonske številke).


26. januar 2018

Spoštovani,

kot obveščamo že nekaj časa, bomo zaradi adaptacije šole v torek, 30. 1. 2018, pričeli z izvajanjem pouka na nadomestnih lokacijah. Da bi bilo nadaljevanje šolskega leta čim uspešnejše in čim bolj varno, vam posredujemo še povzetek informacij na spodnji povezavi.
Obvestilo smo izročili tudi učencem in ga posredovali staršem po elektronski pošti.

http://www.osfrslj.si/2018/01/26/adaptacija-povzetek-informacij/

Komunikacija v času adaptacije:
Telefon:     031 375 900
E-naslov: osljfrs2s@guest.arnes.si


23. januar 2018

V soboto, 27. januarja, bi bili veseli pomoči prostovoljcev za pomoč pri selitvi. Vsaka roka prav pride. Delamo od 7. ure naprej. Hvala.

Od ponedeljaka, 29. januarja 2018, bo  tajništvo šole dosegljivo na telefonski številki 031 375 900. Ravnatelj pa na številki 031 864 357. V ponedeljek po 12. uri bodo motene internetne povezave.


23. januar 2018

Novi urniki veljajo od torka, 30. 1. dalje in so na voljo na povezavi: http://www.osfrslj.si/publikacija-urniki/

Urnik prevozov, ki veljajo od torka, 30. 1. dalje:

Avtobusni prevozi:  VOZNI RED ZA STARŠE IN UČENCE

Kombi prevozi bodo potekali po dosedanjem razporedu. Zjutraj se bodo učenci pripeljali do Ljudskega doma in potem nadaljevali na lokacije, kjer bodo izvajali pouk. Popoldne bo začetna postaja pri Ljudskem domu, kjer se bodo učenci zbrali po končanem podaljšanem bivanju.


15. januar 2018

Z izvajanjem pouka na nadomestnih lokacijah bomo pričeli v torek, 30. januarja 2018.


7. december 2017

Datum pričetka izvajanja pouka na nadomestnih lokacijah bomo objavili najmanj štirinajst dni pred pričetkom.


1. december 2017

Razpored šol za izvajanje pouka:

1. a in 2. a – Osnovna šola Valentina Vodnika,

1. b in 2. b – Osnovna šola Dravlje,

3. a in 3. b – Osnovna šola dr. Vita Kraigherja,

4. a, 4. b in 5. a – Dom svetega Vida

5. b – Gasilski dom Šentvid,

6. a, 6. b, 7. a, 7. b, 8. a, 8. b, 9. a, 9. b – Zavod svetega Stanislava.


28. november 2017

V četrtek, 7. decembra 2017, bomo na roditeljskih sestankih predstavili potek dejavnosti v času adaptacije šole. Sestanki bodo v Ljudskem domu.

Razpored sestankov:

1. in 2. razred ob 16.45

3. razred ob 17.30

4. in 5. razred ob 18.15

6.,7.,8.,9. razred ob 19.00


13. november 2017

V začetku leta 2018 bomo pričeli z adaptacijo šole. Zaradi tega bomo pouk izvajali na nadomestnih lokacijah. Predvidene lokacije izvajanja pouka so:  en oddelek prvega in en oddelek drugega razreda na Osnovni šoli Dravlje, en oddelek prvega in en oddelek drugega razreda na Osnovni šoli Valentina Vodnika, oba oddelka tretjega razreda na Osnovni šoli Vita Kraigherja, četrti in peti razred v Domu svetega Vida v Šentvidu in v gasilskem domu Šentvid. Natančna razporeditev oddelkov bo objavljena v naslednjih dneh. Oddelki od šestega do devetega razreda bodo imeli pouk in prehrano (malico, kosilo) v prostorih Zavoda svetega Stanislava.

Jutranji in popoldanski prevozi bodo potekali po podobnem voznem redu kot do sedaj. Učenci se bodo za prevoz na mesto izvajanja pouka zbirali v (pred) Ljudskim domom. Odhodi posebnih avtobusov bodo potekali predvidoma od 7.55 do 8.00. Za učence od 6. do 9. razreda, ki bodo imeli predure, bo od Ljudskega doma organiziran prevoz.

V Ljudskem domu bo potekalo jutranje varstvo in varstvo po končanem podaljšanem bivanju. Varstvo bo potekalo do 17. ure.

Podaljšano bivanje učencev od prvega do tretjega razreda bo potekalo na šolah, na katerih bodo imeli učenci pouk (Osnovna šola Dravlje,  Osnovna šola Valentina Vodnika, Osnovna šola Vita Kraigherja). Na teh šolah bodo učenci imeli tudi malico in kosilo. Učenci 4. in 5. razreda bodo imeli podaljšano bivanje v prostorih Zavoda svetega Stanislava, kjer bodo imeli tudi kosilo, malico pa tam, kjer bodo izvajali pouk. V Zavod svetega Stanislava se bodo učenci peljali s posebnim prevozom.  Učenci od 1. do 5. razreda se bodo pred Ljudski dom vrnili do 15.05 ure, ko se bodo lahko vključili v varstvo, ali pa bodo odšli domov.

Iz Zavoda svetega Stanislava bo organiziran posebni prevoz za učence, ki bodo tam obiskovali pouk ali podaljšano bivanje.

Za starše bomo organizirali roditeljske sestanke in natančno pojasnili potek pouka in ostalih dejavnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.