Skoči na glavno vsebino
Select Page

 

Četrtek

Danes smo od novih dejavnosti imeli športne igre, učili smo se vozlanja, izdelali fotozgodbo in lesene stolčke, zvečer pa se je vsaka soba predstavila s svojo točko. Jutri pa se vračamo domov…


 

Sreda

V muzeju so nam predstavili Laufarje, ki sodijo med Cerkljanske pustne običaje. Učili smo se dramskega nastopanja in prisluhnili Domnovemu petju in igranju kitare in preživetja v naravi, orientacije in plezanja. Pred spanjem smo si privoščili kepico sladoleda v bližnjem lokalu.Sedaj pa lahko noč, ker smo potrebni spanca.


 

Torek

Danes smo izvedli pohod do bolnice Franje.Vreme je zdržalo in nekaj utrinkov je na fotografijah.”Ajevci” so po kosilu plavali, “bejevci” pa so se učili prve pomoči.Pred večerjo smo na zabaven način merili in ocenjevali dolžine, višine, obsege in volumne.Bilo je zelo zabavno. Nabirali smo gozdne jagode, travniško cvetje in pohodniške izkušnje, saj smo prehodili zavidljivih 10 km. O bolnici Franji smo izvedeli ogromno pretresljivih, resničnih vojnih pripovedi našega vodiča.


 

Ponedeljek

Prvi dan je minil v znamenju orientiranja po mestu, pomena in lastnosti vode, športnih aktivnosti in tečaja plavanja. Bili smo tudi po nakupih CŠOD ponudbe. Imamo se super. Nekaj fotografij je že v galeriji.


 

Učenci 4. razreda so ob 10.00 uspešno prispeli v Cerkno.

 

 

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.