Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: Prihod v Ljubljano je predviden okrog 16. ure.

Četrtek:  Na Voglu so idealne smučarske razmere. Učenci lepo smučajo. Popoldne so ponovili sredin program (orientacija …), le da sta se skupini učencev zamenjali. Po večerji je bil zaključni večer s prestavitvijo pripravljenih točk in z družabnimi igrami.
Sreda: smučarski dan je minil v idealnih vremenskih razmerah. Po kosilu so imeli učenci na programu orientacijo in kartografijo. Najprej so spoznavali teorijo, nato pa so se še preizkusili v praktičnem delu orientacije v okolici doma. V skupinah so s pomočjo kompasov in zemljevidov opravili zanimivo učno pot. Zvečer so si ogledali film Ledene steze.

Torek: učenci in učenke so pričeli dan z jutranjo gimnastiko. Smučali so v hladnem in delno oblačnem vremenu (-7 C). Uspelo jim je narediti nekaj slik na smučišču. Ker v dolini ni sneg, niso opravili predvidenega teka na smučeh, zato pa so se razdelili v dve skupini. Ena si je  ogledala okolico Bohinjskega jezera, druga pa se je seznanila z geografskimi značilnostmi Bohinja. Po večerji so se spoznali s kačo (ameriški gož). Za mnoge je bila to kar zanimiva izkušnja. V večerni animaciji so imeli učenci in učenke predavanje o astronomiji in nato še zunaj prenesli teorijo v prakso.

Ponedeljek: učenci so bo 9.30 uspešno prispeli v šolo v naravi. Želimo jim prijeten teden.

Odhod učencev 6. razreda v šolo v naravi bo v ponedeljek, 18. januarja 2016, ob 8. uri. Učenci se pred šolo zberejo ob 7.45.

 

 

 

 

 

 

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.