Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek: 

Učenci se vračajo domov po 16. uri.

Četrtek:

Učenci se vračajo domov jutri ob 16. uri. V četrtek dopoldne so učenci smučali po skupinah. Na smučišču je bila megla in učenci so občutili  tudi manj ugodne razmere za smučanje. Po končanih popoldanskih aktivnostih so imeli zaključni večer “Pohorje ima talent”, kjer se je vsaka soba predstavila s svojo točko. Nato je sledil ples.

Sreda:

V sredo so učenci smučali v sončnem in jasnem vremenu. Popoldne so imeli zanimivo predavanje o astronomiji in smučarskem teku, po večerji pa so si ogledali športni film Ledena steza.

Torek:

V torek  so bile na Arehu idealne razmere in učenci so resnično uživali v smučanju in lepemu vremenu. Po kosilu so se učenke in učenci razdelili v dve skupini. Ena skupina je tekla na smučeh, druga pa je imela  likovno delavnico. V sredo  se bosta skupini zamenjali. Po večerji so otroci imeli družabne igre in mirno noč …  Nekaj fotografij je že v galeriji.


 

Ponedeljek:

Učenci so ob 10.40 uspešno prispeli v šolo v naravi.
Po nastanitvi in kosilu so odšli na smučišče, kjer so preverili znanje smučanja. Razporedili so se v tri skupine. Snežilo je, vendar je bil sneg suh, tako da jih pri smučanju to ni motilo.
Po večerji so imeli predavanje o FIS pravilih in nato še na daljši večerni sprehod po snegu.
Odhod učencev 6. razreda v zimsko šolo v naravi bo v ponedeljek, 9. februarja 2015, ob 8.30. Učenci se zberejo petnajst minut pred odhodom. Želimo jim prijetno bivanje in veliko zimskih radosti.


 

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.