Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek

Noč je bila kar solidna, a malo krajša, kar je pokazal tudi pogled na zaspane obraze pri zajtrku. A mi se ne damo. Urno smo zajahali kolesa ter odkolesarili ob Kolpi navzgor do kampa Konda. Lepa je, dolina Kolpe. Nato smo se še malo urili v lokostrelstvu, igrali odbojko ter namizni tenis. In tako se je kar prehitro zaključila naša šola v naravi. A glede na to, da je bila nagradna in ne samoumevna, smo zelo zadovoljni. Imeli smo res lepo.

Pred šolo nas lahko pričakujete okoli 15.20.

Četrtek

Noč je bila dolga ter mirna in zbudili smo se v lep dan. Peš smo se odpravili na Veliko Radensko steno, od koder seže prekrasen pogled na dolino reke Kolpe. Nazaj grede smo si ogledali tudi kal, kjer se napaja živina. Pri lovski koči smo nad ognjem pekli hrenovke in si naredili “simpl” hot dog, ki nam je povrnil energijo. Po kosilu smo imeli zopet polno zanimivih dejavnosti. Igre zaupanja in skupinskega dela ob Kolpi, orientacijski tek in športno plezanje. Po kosilu, med vsemi odmori in zvečer pa smo, tako, kot je v naši navadi, igrali družabne igre, namizni tenis, badminton, košarko in seveda odbojko. Odbojko imamo res najraje.
Upamo še na eno takšno noč, kot včeraj. Jutri se bomo iz Radencev odpravili okoli 13.15. Pa upamo, da ne bo kakšnih prometnih zastojev. Predvidoma bomo v Šentvidu okoli 15.30.

Sreda

Navkljub kislemu vremenu smo dan preživeli prijetno in se veliko naučili. Le program smo malce prilagodili.
Tako smo se urili v pripravi in peki prave belokranjske pogače in zdravih zeliščnih namazov. Vmes smo igrali družabne igre, namizni tenis in badminton. Spoprijateljili smo se z Newtonom, pa ne slavnim fizikom, temveč kraljevim kačonom, starim častitljivih 18 let, ki se je pustil prijazno pestovati. Ob 18. uri se nas je usmililo celo vreme, tako, da smo naredili še en daljši sprehod po vasi, da smo se malo nadihali svežega zraka. Jutri pa je nov dan, še pred tem pa, upajmo dolga noč…

Nekaj foto utrinkov je že v fotogaleriji.

Lep pozdrav vsem domačim. Otroci so dobro. Lačni nismo, zebe nas ne in imamo streho nad glavo. Kaj nam “fali”?   🙂


 

 

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.