Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zaključek MEPI šolskega leta 2023

Prva junijska sreda je prinesla zadnje srečanje naših mepijevcev in njihovih mentorjev. Glavni namen srečanja je bila analiza opravljene pustolovske odprave ter skupinske predstavitve rezultatov opazovalne naloge  med odpravo. Mentorji smo bili že na odpravi ponosni na naše učence, nad predstavitvami pa smo bili sploh navdušeni. Žal je bilo to zadnje srečanje za skupino mepijevcev – devetošolcev, ki zapuščajo našo šolo. So pa ravno oni ponesli glas med svoje mlajše sovrstnike in jih navdušili za sodelovanje v MEPI programu.
Zato je bilo edino pravilno, da leto zaključimo in se od začetnikov MEPI programa na naši šoli ponosno poslovimo – z MEPI himno in slavnostno torto.

Povezava do humorne predstavitve odprave skupine osmošolcev: https://youtu.be/ah-yVwEOPUg

Hvala vam, devetošolci, da ste se upali soočiti se z MEPI programom, vi ste tisti, ki ste omogočili, da je tudi naša šola postala del MEPI družine.
Dva devetošolca, Tilen in Ema, sta poleg odprav, uspešno opravila tudi z vsemi ostalimi obveznostmi in bosta kot prva na naši šoli, prejela bronasto priznanje. 

Vsem ostalim mepijevcem pa, “pogumno naprej, veseli smo, da ste z nami”. V sproščenem in veselem vzdušju smo se poslovili,  jeseni pa nas čakajo novi MEPI izzivi. Med počitnicami pa le s pridom uporabite vse izkušnje, ki ste jih pridobili med letom. 

Čestitke vsem!  

Mepi mentorji: Tanja H., Aleksandra K. V., Taja B., Helena P., Ajda O. B., Tadej G. in Simon K.


 

 

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.