Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci in učitelji šole se zahvaljujemo za obisk na prireditvi Pozdrav pomladi – sreča se z delitvijo veča in za donirana sredstva, ki jih namenjamo “junakom tretjega nadstropja”.

V torek, 4. aprila 2023, so učenci naše šole na tradicionalni prireditvi Pozdrav pomladi, tako kot vsako leto do sedaj, med zbrane delili srečo. Osrednja tema prireditve je bila terapevtska pravljica Sreča se z delitvijo veča izpod peresa naše sokrajanke Ize Cedilnik Štrukelj. Igro so uprizorili učenci šolske dramske skupine, oblečeni v kostume izpod spretnih rok naše učiteljice, s katerimi so se na letošnjem Zmajevem karnevalu predstavljali učenci naše šole. Prav vsi učenci 1. triade so se predstavili z raznolikimi točkami, program pa smo popestrili še z recitacijami avtorskih pesmi naših učiteljev, ki so nastale v sklopu Noči knjige 2022.

Letošnja prireditev pa je imela tudi dobrodelno noto. Učenci in zaposleni smo risali pikapolonice na kamenčke in les, iz njih izdelali magnete ter jih ob koncu prireditve zamenjali za prostovoljne prispevke. Vaša dobrota je ponovno presegla naša pričakovanja in tako smo s pikapolonicami zbrali preko 1.350,00 EUR. Zbrana sredstva bodo namenjena bolnišnični šoli in vrtcu Pediatrične klinike v Ljubljani –  Junakom tretjega nadstropja.

Maja Vidmar

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.