Skoči na glavno vsebino
Select Page

KAJ JE MEPI – mednarodno priznanje za mlade?

KDO? V dejavnosti MEPI se lahko vključite vsi sedmošolci, osmošolci in devetošolci, tako tisti, ki se želite prijaviti v program bronaste stopnje, kot tisti, ki želite le sodelovati pri posameznih aktivnostih v obliki interesne dejavnosti.

KJE? Na rednih srečanjih boste lahko sodelovali v različnih delavnicah, prav tako tudi na krajših izletih, dvodnevnem pripravljalnem taboru in na dvodnevni odpravi. Delavnice bodo potekale v šoli, v okolici šole in na terenu.

KAJ? Na delavnicah se boste preizkusili lahko v aktivnostih na različnih področjih – orientacija v naravi, bivakiranje, branje geografskih kart, načrtovanje in iskanje poti, za zdravo telo, povezovanje in sodelovanje s skupino, skrb za okolje, skrb za druge, kreativnost in podjetniško razmišljanje, pohodništvo, prva pomoč, kuhanje v naravi, tehnična oprema v naravi, retorika in debatiranje, komunikacija, taborjenje, turistično vodenje.

Prijaviš se lahko učiteljici Sandri v šolski knjižnici.

Oglej si utrinke iz preteklega leta….


 

 

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.