Skoči na glavno vsebino
Select Page

ZIMSKI ŠPORTNI DAN 6. – 9. razred (SANKANJE, SMUČANJE, DRSANJE in POHOD) – sreda, 16. 2. 2022


SMUČANJE – Stari Vrh nad Škofjo Loko

Na smučanje lahko gredo le učenci, ki znajo samostojno smučati in imajo popolno smučarsko opremo. Smučanje na ŠD ni učenje smučanja. Smučalo se bo v treh skupinah. Razdelitev učencev po skupinah bomo naredili na poti oziroma neposredno na smučišču.

Cena smučarske karte je 13 €. Plača se po položnici. Obvezna je smučarska čelada. Smuča se v skupinah po kakovosti, pod vodstvom in navodili učiteljev. Smuča se do 13. ure.
Zbor v matičnih učilnicah: 8.00   Odhod z avtobusom: 8.30
Predviden prihod nazaj pred šolo: 14.00


SANKANJE – Stari Vrh nad Škofjo Loko

Učenci morajo biti primerno oblečeni (nepremočljive hlače, vetrovka, kapa, rokavice) in obuti (visoki pohodniški čevlji). S seboj naj imajo rezervne nogavice, da jih lahko zamenjajo. Učenci prinesejo sani s seboj. Z enimi sanmi se lahko sankata največ dva učenca. Sankanje s plastičnimi lopatkami in krožniki ni dovoljeno. Na sankališču bo tudi tekoči trak.

Oddaljevanje od skupine brez učiteljeve vednosti je strogo prepovedano.
Cena sankanja je 3 €. Plača se po položnici.
Zbor v matičnih učilnicah: 8.00   Odhod z avtobusom: 8.30
Predviden prihod nazaj pred šolo: 14.00

DRSANJE in enourni sprehod po Zlatem Polju v Kranju

Na drsanje lahko gredo učenci, ki znajo samostojno drsati. Drsanje je organizirano v Ledeni dvorani Kranj, od 11.15 do 13. ure. Pred tem je enourni sprehod po Zlatem polju, pod vodstvom učiteljev. Učenci morajo biti primerno oblečeni (ne pozabite na drsalke, rokavice, kapo, čelado). Cena drsanja je 3 €. Plača se po položnici. Na drsališču je možna tudi izposoja drsalk po ceni, 3 € (izposojo učenci plačajo v gotovini na drsališču).

Učenci, ki nimajo svojih drsalk, prinesejo denar za izposojo s seboj.

Zbor v matičnih učilnicah: 9.00   Odhod z avtobusom: 9.30
Predviden prihod nazaj pred šolo: 14.00
Učitelji poskrbijo za testiranje, prevzem malice in organiziran odhod in prihod na avtobusno postajališče.

POHOD – Šmarna Gora
Učenci, ki so izbrali pohod, morajo biti primerno obuti in oblečeni. S seboj morajo imeti Urbano, ker bo del poti z avtobusom. Priporočljivo je, da imajo s seboj pijačo in kakšen prigrizek.

Pohod bo organiziran v skupini, pod vodstvom učiteljev. Oddaljevanje od skupine je strogo prepovedano. Ker je del poti po glavni cesti, je potrebna tudi previdnost in upoštevanje prometa.

Zbor v matičnih učilnicah: 8.00   Odhod skupine: 8.30
Predviden prihod nazaj pred šolo: 12.30 – 13.00
Učitelji poskrbijo za testiranje, prevzem malice in organiziran odhod.

Kosila ta dan ni, razen za skupino učencev, ki se je odločila za pohod. Malica je in se jo vzame s seboj na avtobus. Vzamejo jo reditelji oziroma učenci, ki jih za to določijo učitelji.

Učenci so dolžni dosledno upoštevati navodila učiteljev!

Organizator ŠD: Robert Teršek


 

(Skupno 258 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.