Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zadnji dan bomo obiskali krajinski park Strunjan, po kosilu pa se odpeljemo proti domu. Odhod je predviden ob 13.30, pred šolo pa se pripeljemo  okrog 15.15, če ne bo pometnih presenečenj na primorki.

4.dan: Dopoldan smo preživeli v Bernardinu in Portorožu in se skozi predor Valeta preko Strunjana vrnili v Fieso. Popoldne smo supali in se še zadnjič ukvarjali z morsko biologijo. Zadnji večer naj bi bil nepozaben; bomo povedali doma… ali pa tudi ne.

3. dan se je pričel z jasnim vremenom. Začeli smo ga z orientacijskim pohodom in kopanjem v morju, ki ima dobrih 20 stopinj. Nato smo odkrivali skrivnosti sladkovodnih jezer in se naučili igrati ultimate frizbi. Zvečer nas čaka kviz in zasluženi počitek.

2.dan smo bolj podrobno spoznali znamenitosti Pirana. Delo v skupinah je zahtevalo veliko sodelovanja in prave orientacije po mestu. Popoldan smo s kanuji odveslali stran od naših razredničark in jim privoščili trenutek predaha. Nabrali smo tudi nekaj morskih živalic in jih podrobno preučili ter se pri tem tudi malo zmočili. 

1. dan smo imeli lokostrelstvo in spoznavali sredozemske rastline. Po morski večerji smo se sprehodili do Pirana. Jutri nas čaka naporen dan,  zato vsem lahko noč.

(Skupno 632 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.