Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek

Nedvomno je največji hit letošnje ŠVN igra “Kdo je morilec?”, ki pa še zdaleč ni tako grozna kot njeno ime.

Pred Ljudski dom se predvidoma vrnemo med 15.15 in 15.30. 


Četrtek

Ni kaj, tu v Planici je res prava zima doma. Sneg škripa pod smučmi in čevlji, kristalčki se lesketajo, idila… A ko posveti sonce, nam hitro zaigra srce in uživamo v res enkratnem okolju in vremenu. Danes so prav vsi smučali v Kranjski Gori. Popoldne se je ena skupina odpravila v Tamar peš, tisti, ki jim je šlo pri teku na smučeh malo bolje od nog, pa s tekaškimi smučmi. Na koncu smo se vsi zbrali v planinski koči v Tamarju, se okrepčali s čaji in drugimi priboljški, ki jih nudijo prijazni oskrbniki. Vedeli smo, da se je splačalo potruditi navkreber, saj nas je sedaj čakal super spust v dolino. Vsem se je smejalo do ušes. To bo prijala večerja… Nato pa malce zabavnih iger in telovadnice, pa v vodoravni položaj, da bomo spočiti za jutrišnjo tekmo v posebni disciplini.

P.S. Starši, nobenega domotožja ni. Pa še nekaj bolj pomembnega, prav nihče ne pogreša telefona ali druge elektronske naprave. Izkoristite to ugotovitev tudi za v prihodnje….za doma…

 


Sreda

Naredil se je sanjski in mrzel dan, takšen, kot se za pravo zimo spodobi. Dopoldne so učenci uživali na smučanju. Po kosilu so učenci 6. b spoznavali s smučarskim tekom, učenci 6. a pa so sankali in si ogledali skakalno-tekaški center Planica. Ko je sonce zašlo, je postalo malce hladno in smo se odšli pogreti v dom. Nekateri v telovadnico na nogomet, drugi pa igranje družabnih iger. Čaka nas še večerni program (ogled spominske sobe skakalnih legend in filma) ter večerja z okusno hrano, ki se bo zelo prilegla. Imamo se supeeeerrrrrrr… Več utrinkov v galeriji.


Torek

Danes sta dve skupini smučali v Kranjski Gori, ena pa v Planici. Čez noč je zapadlo kar nekaj snega in smučamo na naravnem snegu.
Popoldan je ena skupina imela tek na smučeh, druga pa ogled nordijskega centra in nato sankanje. Zvečer je na sporedu ples v maskah.
Nekaj slikic je v fotogaleriji.
 

Ponedeljek

Vožnja je potekala brez problemov, navkljub novozapadlemu snegu. Učeni so se uspešno namestili in nato imeli uvodni sestanek, kateremu je sledilo kosilo.
V sneženju je sledil preizkus smučarskega predznanja, prosti čas za urejanje sob in večerjo. Odšli so na nočni pohod v Tamar z lučkami, hodili po celem snegu, se valjali… kepali…bilo je zanimivo.
Kmalu po 22. uri so vsi že spali.

Učenci 6. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi. Želimo jim prijeten teden.

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.