V ponedeljek, 29. 1. 2018 bo športni dan za učence od 5. do 9. razreda.

SMUČANJE – KRANJSKA GORA

Zbor pred šolo: 7.45

Odhod avtobusa: 8.00

Prihod nazaj pred šolo: med 14.00 in 14.30

Na smučanje  lahko gredo le učenci, ki znajo samostojno smučati in imajo popolno smučarsko opremo. Smučarska čelada je obvezna. Smučali boste v skupini pod vodstvom učitelja. Cena smučarske karte je 12  eur, cena prevoza bo cca 9 eur, če ne bo prevelikega odstopanja od števila prijavljenih učencev, plača se po položnici. Smuča se do 13. ure.

DRSANJE in sprehod okoli jezera – BLED

Zbor pred šolo: 8.10

Odhod avtobusa: 8.20

Prihod nazaj pred šolo: med 14.00 in 14.30

Na drsanje gredo lahko učenci, ki znajo samostojno drsati. Drsanje je organizirano v večnamenski ledeni dvorani Bled od 9.30 do 11.30 ure. Učenci morajo biti primerno oblečeni ( ne pozabite na  drsalke, rokavice, kapo). Cena drsanja je 3 eur, cena prevoza bo cca 6 eur, če ne bo prevelikega odstopanja od števila prijavljenih učencev, plača se po položnici. Učenci, ki nimajo svojih drsalk, prinesejo 4 eur za izposojo s seboj. Izposojo drsalk učenci plačajo sami na drsališču.

POHOD S SANKANJEM IZ PLANICE V TAMAR

Zbor pred šolo: 8.15

Odhod avtobusa: 8.25

Prihod nazaj pred šolo: med 14.00  in 14.30

Učenci morajo biti primerno oblečeni in obuti ( nepremočljive hlače, vetrovka, kapa, rokavice, visoki pohodni čevlji). Učenci lahko prinesejo sani s seboj. Sankanje s plastičnimi lopatkami in krožniki ni dovoljeno. Oddaljevanje od skupine brez učiteljeve vednosti je strogo prepovedano. Cena prevoza bo cca 9 eur, če ne bo prevelikega odstopanja od števila prijavljenih učencev.

Učenci so dolžni dosledno upoštevati navodila učiteljev !
Kosila ta dan ni.  Malica bo za učence, ki so prijavljeni na malico.

 

 

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI