Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek

Iz Vojskega se bomo odpeljali ob 13.40, v Ljubljani bomo med 15.30 in 16.00.

Četrtek

Tako kot vedno smo dan začeli z jutranjo telovadbo. Sledil je orientacijski tek, likovni projekt in  projekt Shema šolskega sadja. Popoldan smo spet likovno ustvarjali, tokrat v obliki team buildinga, dan pa se je zaključil s plesom.

 

Sreda

Naučili smo se nekaj novih socialnih veščin, nato pa smo znanje prenesli na robote Lego Mindstorms, ki so nas seveda ubogali in izpolnili vse naše ukaze. Sončno popoldne smo izkoristili za daljši pohod po zasneženi Vojskarski planoti, ki se je zaključil z (nadzorovanim) kepanjem. Večerja je bila zaslužena in nič ni ostalo na krožnikih. Pa še današnji meni: Zajtrk – maslo, med, pašteta, čaj;  malica – kruh, salama, sir; kosilo – gobova juha, ražnjiči, pečen krompir, solata, kompot;  večerja – rižota, parmezan, mešana solata; nonstop – sadje, čaj.

Torek

Danes smo preganjali strah pred kačami, kuščarji, želvami …. Ni tako hudo, (skoraj) vsi smo pobožali vsaj eno od omenjenih osebkov. Predvsem pa je bila naša naloga pripraviti okusno kosilo za cel dom. In kaj je bolj značilnega za te kraje, kot so to idrijski žlikrofi. Bili so izvrstni! In tudi idrijsko čipko znamo izdelati, pa kakšno po idrijsko povedat…

DSC01709

Ponedeljek

Učenci 8. razredov so ob 10.15 srečno prispeli na Vojsko.  Ko smo si uredili sobe in spoznali pravila, smo se dobro najedli, nato pa smo preizkusili plezalno steno. V bližnjem gozdu smo proučevali življenje v gozdnih tleh.  Zvečer smo se sprehodili po Vojskem in se zabavali ob štafetnih igrah. Nekaj fotografij je že v fotogaleriji.

Fotografija0126

 

 

 

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.