Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na šoli že nekaj časa izvajamo lepo število projektov, od UNESCO projektov, EKO projektov, ENO projektov, projekta ZAVEDAJ SE, SPOŠTUJ IN SPREGOVORI, SRČEK BIM BAM, izvajamo mediacijo in še mnogo drugih projektov, s pomočjo katerih usmerjamo učence do občutenja narave kot del njih samih, želimo vzgajati sočutje do sočloveka, želimo iti v korak s časom. In enega izmed tovrstnih projektov bomo izvedli tudi naslednje šolsko leto (2016/17) v obliki delavnic in natečaja, ko bomo iz odpadnega materiala poskušali ustvariti nekaj uporabnega, praktičnega in na koncu izbrali najizvirnejšega.

Nekaj primerov tovrstnih izdelkov je tu.

                      

Ker bomo nekatere odpadne materiale, ki jih želimo uporabiti, potrebovali v večjih količinah, smo se odločili, da jih začnemo zbirati že letos.

Odpadni materiali, ki jih zbiramo so:

* različni ovitki kave (Barcaffe, Loka kava …)

* različni kovinski pokrovčki steklenic (Coca cole, piva, vina …)

* zamaški iz plute

* kovinska odpirala pločevink (oblika osmice)

* stari CD-ji

Material lahko prinesete gospodu hišniku ali pa v 3.b razred učiteljici Heleni Sirotka.

Vabimo Vas, da morda tudi sami najdete kakšno uporabno vrednost odpadnega materiala in nas presenetite že pred razpisom delavnic.

SPREJMITE IZZIV …

(Skupno 193 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.