Skoči na glavno vsebino
Select Page

ČETRTEK

Dopoldan smo imeli še malo dežja, potem pa smo končno lahko odšli spet na igrišče, kjer smo se igrali in tekmovali v iskanju predmetov. Popoldan smo odšli na daljši izlet skozi Kranjsko Goro in čez smučišče v Brsnino. Povečerji smo imeli srečelov in iskali smo škratkov zaklad.


 

SREDA

Dopoldan smo v soncu odšli proti Jasni, kjer smo z užitkom metali kamenje v vodo in postavljali skulpture. Vmes nas je malo zmotil dež. Končno smo imeli čas napisati razglednice, se malo igrati s sošolci in ustvarjati z raznimi tehnikami. Po večerji smo imeli kviz, nato pa je sledilo tuširanje.


 

TOR

Uspešno smo prestali pot v Krnico. Popoldan smo opravljali naloge za Zlati sonček in rolali, spoznavali okolje ter ustvarjali z naravnim materialom. Obiskala nas je teta Pehta. Po večerji smo zakurili ogenj.


PON

Bil je kar pester dan. Spoznali smo okolico doma in se po kosilu odpravili na sladoled v Kranjsko Goro. Na poti smo si ogledali jazeri v Jasni, ter tudi namočili roke. Sladoled je bil zelo slasten. Med vračanjem smo v Pišnici postavili mlinčke. Po večerji smo imeli štafetne igre.

Nekaj fotografij je že v galeriji.


Učenci 1. razreda so ob 10. uri srečno prispeli v Kranjsko Goro.


 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.