Skoči na glavno vsebino
Select Page

 

Spoštovane  babice in dedki!

V preteklih šolskih letih je na naši šoli potekalo računalniško izobraževanje, SIMBIOZA, namenjeno starejšim. V letošnjem letu smo se odločili, da se pridružimo vseslovenski akciji SIMBIOZA GIBA, ki bo v Sloveniji potekala v tednu od 13. oktobra do 19. oktobra, z namenom, da skupaj potelovadimo, se razgibamo, nasmejimo in za svoje zdravje kaj naredimo.

Tako se bomo družili v dopoldanskem času med 10.00 – 11.00, v četrtek pa tudi med 17.00- 18.00, ko bomo na šolskem igrišču ali v mali telovadnici šole, pripravili gibalne aktivnosti za Vas, BABICE IN DEDKE.

Potrebujete: dobro voljo in športne copate ali čevlje (ne natikače). Ja seveda, vadba bo primerna za vse… tudi tiste, ki radi telovadijo na stolu ali svojem vozičku.

Veseli bomo, če se boste družili z nami in obljubljamo Vam: obilo gibanja, dobre volje in smeha.

Prosimo, da na spodnji prijavnici označite v katerem terminu bi se želeli vadbe udeležiti in nam prijavnico vrnete do srede, 8. 10. 2014, učiteljici Andreji Absec, ali po pošti na naslov: OŠ FRANCA ROZMANA STANETA (ZA SIMBIOZO GIB ), Prušnikova ulica 85, 1210 Ljubljana- Šentvid.

 

docxSIMBIOZAGIBA_PRIJAVNICA.docx

simbioza giba logo

 

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.