Skoči na glavno vsebino
Select Page

Četrtek, najlepši dan tega tedna. Burja se je umirila, tako da smo se lahko kopali in veslali. Dopoldan smo se peš odpravili v Piran, od koder smo se z ladjico odpeljali v krajinski park Sečoveljske soline. Navdušila nas je neokrnjena narava in urejena solna polja, kjer že nastaja prva letošnja sol. Popoldan smo spoznavali živali v obalnem pasu, igrali odbojko, nogomet in veslali. Čaka nas še športno družabni večer. Jutri gremo peš v Strunjan, kjer se bomo še zadnjič kopali, po kosilu pa se odpeljemo proti Ljubljani.  Jutri bomo tik pred odhodom na spletni strani objavili, kdaj smo se odpeljali iz Fiese. 


Sreda je bila dan burje, ki nam je preprečila, da bi se s kanuji odpravili na morje. Upajmo, da bo jutri šlo. Smo pa uživali v orientacijskem pohodu z zankami in ugankami. Veliko smo se smejali in družili pri odbojki na mivki, nogometu, tekmovanju polaganja rok, nordijski hoji in kartanju. Jutri nas čaka izlet z ladjico iz Pirana do sečoveljskih solin. 


Torek se je pričel z jutranjo telovadbo, nadaljeval s spoznavanjem znamenitosti Pirana, po kosilu pa smo preizkusili temperaturo morja. Popoldanske aktivnosti so bile športne (odbojka na mivki) in naravoslovne (rastline v pasu bibavice in pršnem pasu). Še dve besedi o hrani: VSE ZMAŽEMO.


Ponedeljek je bil dan za spoznavanje čudovite okolice doma Breženka. Sprehodili smo se do Pirana, streljali z lokom (v tarčo, seveda) in spoznavali značilno sredozemsko rastlinje.  Komaj čakamo torek, ko bomo preizkusili temperaturo morja.


Učenci 7. razreda so uspešno prispeli v šolo v naravi in že pričeli z delom. Želimo jim uspešen deloven teden.


 

 

(Skupno 547 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.