Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani!

Učence 7., 8. in 9. razreda osnovne šole vabimo, da se udeležijo brezplačnega računalniškega krožka, ki bo potekal na UL Pedagoški fakulteti, Kardeljeva ploščad 16, Ljubljana. Krožek je namenjen radovednim učencem, ki jih zanimajo računalništvo, matematika in naravoslovje.

Računalniška znanja in računalniško mišljenje so temeljna znanja današnje dobe. Na krožku bomo spoznali nekatere računalniške vsebine in se naučili programirati v vizualnem programskem jeziku Snap! (programski jezik, ki je podoben Scratchu).

S krožkom pričnemo 5. 11. 2018. Srečevali se bomo enkrat na teden, razen med šolskimi počitnicami in prazniki, vse do 18. 2. 2019 (skupaj 15 srečanj). Krožek se bo izvajal v dveh terminih: ponedeljek, 15.30-17.00, in ponedeljek, 17.30-19.00.

 V vsaki skupini je na voljo 16 prostih mest. Prijave so možne do zapolnitve teh mest. Udeležba na krožku je brezplačna. Prijavnico in nekaj več informacij najdete na povezavi http://l.ead.me/bayuiH.

 Za več informacij lahko kontaktirate Špelo Cerar na e-poštni naslov: spela.cerar@pef.uni-lj.si.

 Če je mogoče, vas prosim, da priloženi letak natisnete in ga obesite na vidno mesto v šoli, da bodo o krožku obveščeni tisti učenci, ki jih zanima.

Lep pozdrav

Univerza v Ljubljani
Pedagoška fakulteta

asist. Špela Cerar, prof. mat. in rač./ Assistant

Pedagoška fakulteta / Faculty of Education

Kardeljeva ploščad 16, SI-1000 Ljubljana, Slovenija / Slovenia
T.: +386 (0)1 58 92 342
spela.cerar@pef.uni-lj.siwww.pef.uni-lj.si

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.