Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani,

kot obveščamo že nekaj časa, bomo zaradi adaptacije šole v torek, 30. 1. 2018, pričeli z izvajanjem pouka na nadomestnih lokacijah. Da bi bilo nadaljevanje šolskega leta čim uspešnejše in čim bolj varno, vam posredujemo še povzetek informacij.  

Prevozi: Vsem učencem omogočamo prevoz od Ljudskega doma do mesta, kjer se bo izvajal pouk. Prevoz bo organiziran tudi  nazaj do Ljudskega doma. Prevoz omogočamo tudi tistim učencem, ki so do sedaj hodili v šolo peš. Dosedanji prevozi bodo potekali enako kot do sedaj, le da bo avtobus vozil deset minut prej. Učenci bodo z jutranjim prevozom končali pred Ljudskim domom, od koder se bodo odpeljali na mesta izvajanja pouka. Popoldne se bodo učenci iz mest izvajanja pouka in podaljšanega bivanja pripeljali do Ljudskega doma, kjer bo tudi začetna postaja dosedanjih popoldanskih prevozov.

Jutranje varstvo in zbiranje za prevoz na šole: V Ljudskem domu Šentvid od 6.00 do 8.00.

Pouk: Urnik je nekoliko spremenjen.  URNIKI

Podaljšano bivanje: Učenci od 1. do 3. razreda bodo imeli podaljšano bivanje na gostiteljskih šolah in se bodo vrnili v Šentvid do 15.15, ko se bodo lahko vključili v popoldansko varstvo ali pa bodo odšli domov, tako kot so to počeli do sedaj  (sami, s starši, šolski prevoz …). Učenci 4. in 5. razreda se bodo po končanem pouku odpeljali v Zavod svetega Stanislava, kjer bodo imeli kosilo in podaljšano bivanje. Pred Ljudski dom se bodo vrnili do 15.15, ko se bodo lahko vključili v varstvo.

Popoldansko varstvo: Potekalo bo do 17. ure v Ljudskem domu in na šolskem igrišču.

Prehrana: Učencem bomo na osnovi dosedanjih prijav nudili malico in kosilo. Popoldansko malico pa učencem, ki bodo ostali v varstvu po 15.30. Ti učenci bodo dobili posebno prijavnico za mesec februar. Do takrat bomo malico nudili vsem učencem v varstvu. V primeru odsotnosti je potrebno obrok odjaviti do 10. ure delovnega dne. Odjava velja za naslednji dan.

V primeru, da bi starši želeli svojega otroka odjaviti od prehrane, podaljšanega bivanja, spremeniti način spremljanja otroka iz šole (Ljudski dom = šola), to storijo pisno.

Interesne dejavnosti: Do marca bomo pripravili prilagojen program izvajanja interesnih dejavnosti.

Telefonska komunikacija: Telefonska številka tajništva šole je 031 375 900. Starše prosimo, da ne kličejo tajništva gostiteljskih šol.

Ostala aktualna obvestila bomo objavljali na spletni strani šole in s posredovanjem elektronskih sporočil.

 

Gostiteljska šola Pričetek pouka

Prevoz

v šolo

Povratek pred Ljudski dom Podaljšano bivanje

Varstvo

od 15.30 do 17.00

1. a in 2. a OŠ Valentina Vodnika 8.30 8.05 do 15.15 OŠ V. Vodnika

Ljudski dom,

Šolsko igrišče

1. b in 2. b OŠ  Dravlje 8.15 7.57 do 15.15 OŠ  Dravlje

Ljudski dom,

Šolsko igrišče

3. a in 3. b OŠ  Vita Kraigherja 8.20 7.56 do 15.15 OŠ  V. Kraigherja

Ljudski dom,

Šolsko igrišče

4. a, 4. b

in 5. a

Dom svetega Vida

(PB v Zavodu svetega Stanislava)

8.15 do 15.15

Zavod

svetega Stanislava

Ljudski dom,

šolsko igrišče

5. b Gasilski dom Šentvid 8.15 do 15.15

Zavod

svetega Stanislava

Ljudski dom,

Šolsko igrišče

6.-9. Zavod svetega Stanislava

7.25, 8.15,

9.05

7.10, 7.50,

7.55, 8.45

Po končanem pouku in kosilu

 Lepo pozdravljeni, januar 2018 Božo Starašinič, ravnatelj

 

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.