Skoči na glavno vsebino
Select Page

Pozdravljeni!

Še ta in naslednji teden in prve počitnice letošnjega šolskega bodo že tu!

Nekaj mest imamo še prostih na delavnici stekla v čudovitem okolju Trente, dodali pa smo tudi skupino za mlajše bratce in sestrice (stare od 6 do 8 let) na delavnicah logike v Ljubljani (skupina od 9 – 12 let pa je že polna). Več o programih pa na naši spletni strani.

JESENSKE DELAVNICE LOGIKE LJUBLJANA

za najmlajše logike bo gostila Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani. Od 2. do 4. novembra, od 9:00 do 16:00, za ljubitelje logike stare od 9 do 12 let. Če bo dovolj prijav, bomo istočasno izvedli še delavnice za mlajše bratce in sestrice, stare od 6 do 8 let. Te delavnice bodo bolj igralno obarvane. Na naši spletni strani že sprejemamo prijave, kjer dobite tudi dodatne informacije:

https://www.zotks.si/jesenske-delavnice-logike-2016

JESENSKE DELAVNICE STEKLA TRENTA

Za vse, ki jih zanima svet oblikovanja stekla, a se z njim še niso dobro spoznali. Na taboru bodo spoznavali tehnike oblikovanja stekla ter oblikovali vsak svoj končni izdelek. Delo s steklom bo potekalo od 10.00 do 16.00, popoldne in zvečer pa bodo na sporedu športne oz. družabne igre ipd. Od 2. do 5. novembra 2016, za mlade umetnike stare od 8 do 12 let. Prijave in podroben program je na naši spletni strani:

https://www.zotks.si/jesenske-delavnice-stekla-trenta-2016

Zveza za tehnično kulturo Slovenije
Zaloška cesta 65
SI-1000 Ljubljana
tel: + 386 1 25 13 727
tabori@zotks.si, http://tabori.zotks.si

 

 

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.