Skoči na glavno vsebino
Select Page

Petek:

Predviden prihod iz šole v naravi je ob 15.30.

Četrtek:

Učenci so imeli orientacijski pohod, popoldan so spoznavali sredozemske rastline, jezera v Fiesi in si skuhali “pedoči na buzaro”. Zvečer smo se zavrteli ob zvokih bučne glasbe.

Sreda:

V sredo so učenci zelo veliko hodili. Iz Fiese so odšli mimo Pacuga do Strunjana, skozi tunel stare železniške proge prišli v Portorož, se povzpeli na Beli Križ in se spustili nazaj v Fieso. Po kosilu so imeli še tečaj nordijske hoje in športne igre, potem pa so spoznavali morske želve. Zvečer so imeli predavanje o slovenski Istri.

Torek: 

Učenci in učenke so  dopoldne raziskovali zgodovino in znamenitosti mesta Piran, v popoldanskem času pa so spoznavali sredozemske rastline, kamnine, proučevali jezero v Fiesi. Nekateri so ujeli tudi svojo prvo ribo. Zvečer so imeli kviz.

Ponedeljek:
Učenci 7. razreda so ob 10.45 uspešno prispeli v šolo v naravi. Po kosilu so raziskovali morske organizme, streljali z lokom in igrali razne športne igre. Spletli so tudi že nove prijateljske vezi z učenci iz Brestanice. Po večerji so odšli na dolg sprehod do Pirana.

Fotografije se sproti dodajajo v galerijo.

 

 

 

 

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.