Skoči na glavno vsebino
Select Page

V petek, 5. aprila je na OŠ Horjul potekalo že 42.  regijsko tekmovanje iz tehnologije obdelav in konstruktorstva. 

Našo šolo so zastopali Zarja Novak, Erni Mujakić, Julian Bojanc in Maks Podboj. Zarja in Erni sta tekmovala v načrtovanju izdelkov z 3D računalniškim programom SketchUp in risanju načrtov, Maks in Julian pa kot ekipa pri tehnologiji obdelav – les.

Iz vsake kategorije se na državno tekmovanje, ki bo 18. maja 2019 na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, uvrstita prva dva tekmovalca. Razen v kategorijah, kjer delajo v paru, le en par.

Naši učenci so se zelo dobro odrezali. Julian in Maks sta med 13 ekipami dosegla 4. mesto in tako osvojila bronasto priznanje.

Zarja in Erni pa sta bila 4. in 2. v svoji kategoriji. Erni Mujakić je osvojil bronasto priznanje in se tudi uvrstil na državno tekmovanje. Tam bo imel možnost celo za kaj več…

Povezava do uradnih rezultatov: http://www.mzdtk-lj.si/rezultati.htm

Rezultati prikazujejo le tiste tekmovalce, ki so osvojili bronasto priznanje, če pa je črka B odebeljena, pomeni, da se je omenjeni tekmovalec uvrstil na sržavno tekmovanje.

Vsem tekmovalcem čestitamo!

Mentor: Simon K.

(Skupno 1.104 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.